Οι γάμοι της χρονιάς

Πολλοί επώνυμοι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύτηκαν μέσα στο 2015. Ο γάμος της χρονιάς αν και δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ επίσημα από το ζευγάρι, είναι της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου. Κρυφά παντρεύτηκε και η Έλενα Παπαρίζου τον Ανδρέα Καψάλη και το ανακοίνωσε μέσω των social media.

Αλλά και ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας, Τόνυ Μαυρίδης, παντρεύτηκε την Ευαγγελία Καραμπατζάκη. Ο Γιώργος Γιαννιάς, μετά από πολλά χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε την Ελευθερία Παντελιδάκη.

Ο ρεπόρτερ του Star, Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ρένα Τζανιδάκη και κατάφερε να πρωτοτυπήσει, αφού έστησε σχεδόν μια ώρα την νύφη στην εκκλησία.

Οι υπόλοιποι επώνυμοι που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τη χρονιά που πέρασε είναι:

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης με την Κατερίνα Γιώτα, η Αντιγόνη Ψυχράμη με το Δημήτρη Μακαλιά, η Γκαλένα Βελίκοβα, ο Ανδρέας Μήτσαινας με τη Μαρία Αραμπατζή, ο Γιάννης Αμαναντίδης με την Κατερίνα Μαναβή, ο Κώστας Injeyan με τη Δώρα, ο Παύλος Χαϊκάλης με τη Μαρία Λύκου, ο Νίκος Καράμπελας με την Αμάντα Λαγκαδιανού, η Ευγενία Γκιζέλη με το Δημήτρη Κορρέ, ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης με τη Μάντυ Περσάκη, η Μελίνα Μακρή με το Στάθη Λαγογιάννη, η Άριελ Κωνσταντινίδη, η Ρεγγίνα Κουρή με το Γιώργο Λαμπράκη, η Στέλλα Μπεζαντάκου και ο ταχυδρόμος της εκπομπής «Πάμε Πακέτο», Πέτρος Γυφτόπουλος.