Το νέο μας μενού που αλλάζει το γαστρονομικό χάρτη!

Στο ανανεωμένο και πάντα δραστήριο «Privee Events», ανανεώσαμε το μενού μας προσκαλώντας σας σε νέες γευστικές εμπειρίες, περιλαμβάνοντας καινούρια κι εμπνευσμένα πιάτα! Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στον κόσμο της γεύσης και η νέα μας gourmet κουζίνα, τη δεξίωσή σας ονειρεμένη!

Οι νέες γαστρονομικές μας επιλογές, φτιαγμένες από πολυβραβευμένους Έλληνες chef σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία μας, υπόσχονται ένα μοναδικό ταξίδι απόλαυσης που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Στο νέο μας κατάλογο έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από:

  • Τα 5 εξαιρετικά μενού, φτιαγμένα με αγνά υλικά, φαντασία και πολλή αγάπη!
  • Τις 4 πρωτότυπες προτάσεις μπουφέ με απίστευτες ποικιλίες εδεσμάτων που θα σας ενθουσιάσουν!
  • Τις 3 επιλογές cocktailreception με περαστά finger food, για μπουκιές γεμάτες γεύση!

 

Ως επιστέγασμα της νέας μας γαστρονομικής αντίληψης, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα, στις παραπάνω επιλογές να προσθέσετε το live station service, για να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία του «private cheffing». Διατηρώντας την αποκλειστικότητα στην παραγωγή του φαγητού μας, διαθέτοντας κουζίνα για κάθε αίθουσα δεξιώσεων ξεχωριστά, το έμπειρο και δημιουργικό προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας ταξιδέψει από ήπειρο σε ήπειρο, μέσα από γεύσεις και αρώματα που αγγίζουν τον ουρανίσκο ξεχωριστά και μοναδικά!