Η Αίθουσα
NEW PRIVEE

Η αρχοντιά του ξύλου, τα απαλά χρώματα και η μοναδική θέα στην πισίνα, συνθέτουν την εσωτερική αίθουσα εκδηλώσεων «New» που μπορεί να φιλοξενήσει έως 350 άτομα. Το προσεγμένο περιβάλλον που αποπνέει ζεστασιά φιλοξενεί private dinners, parties, γαστρονομικά events που εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίηση των καλεσμένων σας και τη δική σας στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας!

ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ

Σημαντικό συστατικό στην επιτυχία της εκάστοτε εκδήλωσης αποτελεί και η διακόσμηση. Στο «Privee Events», σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη διακόσμηση της δεξίωσης σας στα χρώματα και υλικά που επιθυμείτε, με αποκλειστικά δική μας ευθύνη!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για το γάμο, βάπτιση, εγκαίνια, επαγγελματικό δείπνο, party σας, είναι να μοιραστείτε μαζί μας τις επιθυμίες σας και το αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει!

"Πολύ ωραίο περιβάλλον, γευστικότατο μενού και ευγενέστατο προσωπικό"
– Γιώργος Τ.

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΣ

Στοχεύουμε στην προσφορά των άριστα οργανωμένων υπηρεσιών μας για εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων στους άνετους και κομψούς χώρους μας, θέτοντας την πολύχρονη πείρα μας στο ποιοτικό φαγητό, το σύγχρονο εξοπλισμό και την άψογη εξυπηρέτηση μας.

Service Image

Σύγχρονος Eξοπλισμός-Στολισμός

Όλες οι αίθουσες μας είναι άρτια εξοπλισμένες καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη. Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη διακόσμηση της δεξίωσης σας στα χρώματα και υλικά που επιθυμείτε, με αποκλειστικά δική μας ευθύνη!

Βιβλίο ευχών

Εξωτερικός & εσωτερικός στολισµός αίθουσας και γαµήλιου τραπεζιού στα επιθυµητά χρώµατα

Μπεζέδες & κοκτέιλ καλωσορίσµατος για τους καλεσµένους

Service Image

Ποιοτικό φαγητό

Διατηρώντας την αποκλειστικότητα στην παραγωγή του φαγητού μας, το έμπειρο και δημιουργικό προσωπικό μας θα σας ταξιδέψει από ήπειρο σε ήπειρο, μέσα από γεύσεις και αρώματα που αγγίζουν τον ουρανίσκο ξεχωριστά και μοναδικά!

Γευστική δοκιµή επιλεγμένου μενού

Γαµήλια τούρτα ζευγαριού και επιπλέον γαµήλια τούρτα για τους καλεσµένους

Σαµπάνια για το ζευγάρι µε το κόψιµο της γαµήλιας τούρτας

Service Image

Πολυτελές περιβάλλον

Η κλασική φινέτσα συναντά την πολυτέλεια και όποια από τις 4 αίθουσες μας επιθυμείτε να επιλέξετε ανάλογα με την περίσταση, όλες εξασφαλίζουν ποιότητα και επιτυχία στις εκδηλώσεις σας!

Επαγγελµατίας cocktail bartender

Μουσική επιµέλεια από Dj σε ήχους της αρεσκείας σας, σε συνεργασία µε επαγγελµατία ηχολήπτη

Ηχοσυστήµατα, φωτορυθµικά και προβολικά συστήµατα τελευταίας τεχνολογίας

Service Image

Πολύχρονη εμπειρία

Με ιδιαίτερη φροντίδα για εσάς και τους εκλεκτούς σας καλεσμένους, προετοιμάζουμε τη δεξίωση των ονείρων σας σε ένα μοναδικό περιβάλλον, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, ικανοποιώντας κάθε επιθυμία σας.

Relaxing room µε φαγητό και κρασί για το ζευγάρι

Δυνατότητα φιλοξενίας της δεξίωσης σε εσωτερική αίθουσα σε περίπτωση κακοκαιρίας
στον εξωτερικό χώρο της πισίνας

Πάρκινγκ χωρητικότητας 500 αυτοκινήτων

* Δωρεάν φιλοξενία μιας ημέρας στη γαμήλια σουίτα του Privee Santorini